bennie adoptiehond blafengo apeldoorn dierenthuis almere berner sennen

Onze adoptiehond Bennie

Een tijdje terug kreeg ik ‘t droevige bericht dat Oeff, de adoptiehond van Blaf & Go, was overleden. Uiteraard wil ik graag een nieuwe hond adopteren, maar wist niet zo goed welke hond. Al die lieve koppies en vooral trieste verhalen maakte de beslissing niet makkelijk. Tot ik deze prachtige kop zag. Gelijk kreeg ik een flashback naar “mijn” lieve Morse. Ook een Berner Sennen die jarenlang mijn trouwe wandelmaatje was. Ik ben zo perplexed dat het bij deze lieve Berner Sennen, Bennie, zo is misgegaan. Gelukkig gaat hij een geweldig hondenleven tegemoet en heeft hij zijn nieuwe thuis gevonden. Bennie is de nieuwe adoptiehond van Blaf & Go. Lees hieronder het verhaal van Bennie (door Dierenthuis).

 

bennie adoptiehond blafengo apeldoorn dierenthuis almere berner sennen

Nieuwe bewoner Bennie

Hoe heeft het toch allemaal zover kunnen komen, dat je bijna niemand meer vertrouwt en adoptanten die op jouw mooie snoetje afkomen met ontblote tanden begroet? Bennie, je woont sinds enkele dagen bij Dierenthuis in Almere,. Na twee serieuze pogingen om je aan een nieuwe baas te laten wennen, ging je telkens weer de fout in tijdens de wandelingen en heb je gebeten.

Bennie is geboren in 2014 en heeft een jaar in het asiel in Tiel gewoond, een herplaatsing zit er niet meer in. Toch zit er ook nog een vrolijke kant aan Bennie volgens zijn vaste verzorgers in het asiel. Voorlopig heb je bij Dierenthuis de deur geblokkeerd, er mag niemand uit en niemand in. We weten dat je in de aanval gaat en die kans geven we je niet. Wij zijn heus wel wat gewend en niet gauw onder de indruk. We laten ons niet kisten en doen alsof er niets aan de hand is en maken een ommetje om toch in jouw kamer te komen. Even geen druk op de ketel, vertrouwen heeft tijd nodig, wonden zullen zo goed als genezen.
Namens Bennie dank voor de goede zorgen tijdens zijn verblijf bij Stichting Dierenasiel Tiel.

Het Dierenthuis biedt onderdak aan o.a. katten en honden die elders langdurig onplaatsbaar zijn. Zij worden hier met veel liefde en zorg omringd, zodat ze eindelijk van een fijn leven mogen genieten. Een leven zonder hokken en tralies op een terrein van maar liefst dertigduizend vierkante meter met bomen, struiken en vijvers om in te zwemmen. En omdat ze al genoeg hebben meegemaakt, mogen ze hier dan ook voor altijd blijven.

Wilt u meer weten over Bennie, al zijn medebewoners en wat het dierenthuis allemaal doet, neem dan een kijkje op www.dierenthuis.nl. Via facebook kunt u  Dierenthuis op facebook volgen.