oeff-blafengo-blaf-en-go-apeldoorn-honden-uitlaatservice

Afscheid van Oeff

Sinds kerst 2015 was Oeff, wonende in Dierenthuis in Almere, het adoptiehondje van Blaf&Go. Regelmatig ontving ik een mail van Dierenthuis met een bericht over hoe het met Oeff ging. Vandaag ontving ik echter onderstaande mail.

“Het spijt mij u dit bericht te moeten sturen, maar wij hebben afscheid moeten nemen van Oeff. De verzorgster vond Oeff binnen en hij wilde niet eten. Al snel zag ze dat er iets goed mis was. Oeff was erg benauwd met een pompende ademhaling. De dierenarts heeft hem furosemide gegeven en een pil voor zijn hart, beide verdund in water om het bij hem naar binnen te krijgen. ’s Middags heeft Oeff nogmaals furosemide gehad, maar het was duidelijk dat het niet meer goed zou komen met Oeff. Dat was een goede inschatting. Na de narcoseprik overleed Oeff al op zijn bedje in het bijzijn van zijn verzorgers. Oeff heeft 3 jaar bij Dierenthuis gewoond.”

Gelukkig heb ik Oeff afgelopen april zelf ontmoet. Ik trof hem slapend aan in zijn teiltje zoals ook op de foto is te zien. Wat een ontzettend lief koppie heeft hij. Hij was op zijn hoede en argwanend wat dat vreemde mens van hem moest. Ik hoef helemaal niks van Oeff. Alleen maar zien dat hij een gelukkige vrije hond kan zijn. En dat was hij. Bij Dierenthuis heeft hij nog 3 gelukkige, liefdevolle en vrije jaren beleefd. Een thuis waar hij werd geaccepteerd zoals hij was, waar hij met respect en liefde werd behandeld, waar hij weer wat vertrouwen terug kreeg en waar hij simpelweg gelukkig was.

oeff dierenthuis almere blaf en go hondenuitlaatservice apeldoorn

Dag lieve Oeff, voor jou een dikke handkus die ik naar je toe blaas.

Graag wil Blaf&Go een andere hond adopteren bij Dierenthuis. Een keus daarin maken is wel lastig. Als jullie mee willen helpen om die keus te maken, heel graag. Neem een kijkje www.dierenthuis.nl

Hallo allemaal

Ik wil mij graag voorstellen. Mijn naam is Oeff en ik ben een gelukkige bewoner van Dierenthuis in Almere.

De 1e paar jaar van mijn nog jonge leventje waren echt niet leuk. Gelukkig ben ik bij het Dierentehuis terecht gekomen. Bij deze lieve mensen voel ik me echt thuis. Zij bieden mij een veilige droge slaapplaats, goed eten, medische zorg, veel liefde en aandacht. Maar vooral accepteren ze de trauma’s die ik heb opgelopen en mag ik eindelijk gewoon lekker mezelf zijn!

Op een wat andere manier ben ik ook lid van de roedel van Blaf & Go. Ik ben nl. de adoptiehond van Blaf & Go. Mede dankzij deze steun kan ik hier wonen samen met heel veel andere honden.

Het Dierenthuis biedt nl onderdak aan o.a. katten en honden die elders langdurig onplaatsbaar zijn. Wij worden hier met veel liefde en zorg omringd, zodat we eindelijk van een fijn leven mogen genieten. Een leven zonder hokken en tralies op een terrein van maar liefst dertigduizend vierkan te meter met bomen, struiken en vijvers om in te zwemmen. En omdat we al genoeg hebben meegemaakt mogen we hier dan ook voor altijd blijven.

Wilt u meer weten over mij, al mijn medebewoners en wat het dierenthuis allemaal doet neem dan een kijkje op onze site www.dierenthuis.nl. Via facebook kunt u ons ook volgen Dierenthuis op facebook.