blaf-en-go-blafengo-apeldoorn-honden-uitlaatservice-tarieven

Hondenuitlaatservice

Mijn naam is Suzanne Konijnenberg en ik ben geboren in 1973. Onze eigen beestenboel bestaat momenteel uit onze hond Abby (kruising bayerische gebirge schweisshund/flat coated retriever) en onze drie poezen Siep, Noortje en Olaf. Als kind omringde ik me graag met honden. Ik kon uren met ze door de bossen en langs de beken struinen. Mijn droom was om met dieren te werken en dan het liefst met honden. Die droom is in 2006 uitgekomen met hondenuitlaatservice Blaf & Go!

Wat is er nou mooier dan in de buitenlucht te zijn met een fantastische groep honden om je heen! Elke hond wil aandacht, spelen en zich lekker voelen in de groep. Honden zijn eerlijk, puur en oprecht naar mekaar toe. Het is zo mooi en vooral enorm leerzaam om te zien hoe een roedel honden met elkaar omgaat. Ze laten je elke keer weer verbaasd staan. Het blijft genieten met en van de honden in het bos!

suzanne-blaf-en-go-blafengo-apeldoorn-hondenuitlaatservice

facebook-volg-mij-hondenuitlaatservice-blafengo