blafengo-blaf-en-go-apeldoorn-hondenuitlaatservice-sleutelcontract

Hondengedragscoach

Heeft u een probleem met uw hond of wilt u uw hond beter begrijpen?

Een hondengedragscoach kijkt samen met u naar uw hond.

Hoe heerlijk is het om te genieten van jullie tijd samen, om samen te wandelen, om samen te spelen, om elkaar plat te knuffelen, om samen jullie werelden te ontdekken en te verkennen en vooral om elkaars taal te spreken!

Om dit te realiseren heeft elke hond, naast trainen, behoefte aan grenzen, regels en sturing of terwijl opvoeding. Je kan je hond nog zo goed trainen. Als je je hond niet opvoedt ontstaat er miscommunicatie en is het vertrouwen ver te zoeken. Juist deze miscommunicatie kan leiden tot probleem gedrag. Denk aan trekken en uitvallen aan de lijn, niet alleen kunnen zijn, agressie naar mensen en/of honden, sloopgedrag, angst, voernijd of de welbekende bananen in de oren.

Waar komt dit gedrag vandaan? Handelt je hond uit angst, verveelt je hond zich, voldoe je aan zijn behoeften, heeft je hond veel stress of misschien is er lichamelijk iets aan de hand.

Graag wil ik je helpen en coachen om te kijken wat jouw hond jou nou eigenlijk vertelt. Zodat je je hond kan opvoeden en trainen. Want opvoeden en trainen gaan prima hand in hand. De ene keer is een probleem zo verholpen. De andere keer vraagt je hond om meer tijd, geduld en kalmte. “Luister naar het fluisteren van je hond, zodat je het niet hoeft te schreeuwen”.

Bel, mail, app of stuur mij een messengerbericht voor meer informatie zodat we samen kunnen kijken wat het best bij u en uw hond past.

Tot gauw!

suzanne-blaf-en-go-blafengo-apeldoorn-hondenuitlaatservice

facebook-volg-mij-hondenuitlaatservice-blafengo