De natuurlijke tekenband is gemaakt met EM-X keramische kralen. Deze kralen geven bepaalde trillingen af aan het vacht waardoor teken en andere ongedierte het niet prettig vinden om zich vast te bijten in de huid. De hond voelt en merkt niets van deze trillingen.

Hoe werkt het

In de keramische kralen zijn micro organismen meegebakken. Deze organismen ondersteunen en helpen de positiever organismen in het biologische systeem. Een goed biologisch systeem is van groot belang om als dier en mens in de juiste balans te zijn. Hoe meer de hond in balans is hoe meer weerstand de hond heeft. Sommige honden worden door de kralen evenwichtiger en rustiger. Ook kan het zijn dat de vacht van de hond meer gaat glanzen en zachter aan voelt. De werking van de tekenband is per hond verschillend

De natuurlijke tekenband geeft geen 100% garantie, net als de chemische middelen. In de praktijk blijkt dat de kans op teken en vlooien beduidend minder is. Mocht het niet voldoende werken kijk dan eens kritisch naar de leefomstandigheden van de hond. Voeding, hygiëne en andere leefomstandigheden (is de hond bijv. wel gelukkig, wordt er voldaan aan de lichamelijk en psychische behoeftens) spelen een grote rol bij de natuurlijke weerstand en het in balans zijn van de hond.

Is jouw interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar deze natuurlijke tekenband? Ik maak graag voor jouw hond de tekenband volledig op maat in de kleuren die jíj wilt.
Stuur me een PB, app, mail of bel me! Dan help ik je graag verder!

Wat kost de tekenband

Elke tekenband wordt op maat gemaakt. U kunt kiezen uit 2 kleuren of 3 kleuren. 

      Maat                                              2 kleuren                 3 kleuren

  •  XS    10 – 19 cm                     €  11,95                     € 14,95
  •     S    20 – 29 cm                    €   13,95                    €  16,95
  •     M   30 – 39 cm                     €   15,95                    €  18,95
  •     L    40 – 49 cm                     €   17,95                    €  20,95
  •   XL    50 – 59 cm                     €   19,95                    €  22,95
  • XXL   60 – 69 cm                     €   21,95                    €  24,95
2 kleuren
2 kleuren
3 kleuren