blaf-en-go-blafengo-apeldoorn-honden-uitlaatservice-tarieven

Hondenuitlaatservice

Mijn naam is Suzanne Konijnenberg en ik ben geboren in 1973. Onze eigen beestenboel bestaat momenteel uit drie poezen Siep, Noortje en Olaf, en onze toller retriever Pjotr.

Als kind omringde ik me graag met honden. Ik kon uren met ze door de bossen en langs de beken struinen. Mijn droom was om met dieren te werken en dan het liefst met honden. Die droom is in 2006 uitgekomen met hondenuitlaatservice Blaf & Go!

Wat is er nou mooier dan in de buitenlucht te zijn met een fantastische groep honden om je heen! Elke hond wil aandacht, spelen en zich lekker voelen in de groep. Honden zijn eerlijk, puur en oprecht naar mekaar toe. Het is zo mooi en vooral enorm leerzaam om te zien hoe een roedel honden met mekaar omgaat. Ze laten je elke keer weer verbaasd staan en het blijft genieten met de honden in het bos!