Mintou Abby

 

 

Samenwerken
Luister naar het fluisteren van je hond. Zodat je het niet hoeft te schreeuwen.

Trouw
Je hond is er altijd voor jou. Wees er ook altijd voor je hond.

Energie
Emoties leveren energie. Beheersing maakt er kracht van.

Rust
Laad mij met rust.

Kalmte
Blijf kalm en zet door!


Abby 25-04-17

Dan komt er een hond in  je leven die, met haar lieve onschuldige natte neus, een enorm raadsel voor je is. Ik snapte niks van haar, kon haar gebruiksaanwijzing écht niet vinden en begreep haar totaal niet. Dat gevoel zal ook zekers wederzijds zijn geweest.

Ik ben mij nog verder gaan inlezen en verdiepen in de hondentaal en de psychologie
van de hond. Zoeken naar de tools die bij haar, de honden van de uitlaatservice en bij
mij zélf paste. Waar wíj ons prettig bij voelen en vooral mekaar begrijpen.

In 2018 heb ik meerdere cursussen “honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters” succesvol afgerond. Door o.a. deze cursussen te volgen kwam ik er achter dat ik mij heel prettig voel bij het coachen van honden en vooral hun baasje. Zodat ook zij er achter komen wat hun hond ze nou eigenlijk verteld en aan ze vraagt. Het ligt immers nóóit aan de hond maar aan ons, de liefhebbende baasjes.

Elke hond heeft behoefte aan grenzen, regels en sturing.  Je kan je hond nog zo goed trainen. Maar als je hem niet opvoedt dan zal je mekaar niet goed begrijpen. Opvoeden en trainen gaan prima hand in hand. En het moeilijkst aan opvoeden is om jezélf óók aan de regels te houden!

Herken je iets van jezelf in je relatie met je hond? Heb je hulp nodig om ongewenst gedrag van je hond te veranderen? Wil je je hond beter begrijpen zodat jullie je relatie naar een hoger level kan tillen of wil je een goeie start maken met je nieuwe huisgenoot/gezinslid? Neem dan gerust contact met mij op zodat ik jullie kan coachen om te gaan samenwerken vanuit je eigen kalmte, rust en energie.

SAMEN STA JE STERK!

suzanne-blaf-en-go-blafengo-apeldoorn-hondenuitlaatservice